21.03.2010 г.

Орисници

За първото ни бебе във форума от темата Scrapbooking & Cardmaking  в БГ-мама се събрахме цял отбор орисници, с идеята да направим по една картичка, в която да вплетем добри пожелания за малкия Венко - първата рожба на мама Катя /Sear145/. Пазихме дъъълго време тайната, докато най-накрая те пристигнаха до своята крайна цел и вече можем да ги покажем на всички.
Първо да покажа моята картичка - удържах да не я публикувам толкова време! С нея орисвам малкия сладур да бъде много здрав:


В мисията ми помогнаха рисувани от мен, сладки животни с 3Д ефект, вълшебна пръчка, разпръскваща звезден прашец и палава маймунка, скрита във вътрешността на картичката:


Картичката е особено подходяща за предизвикателството на Картичкофуриите за тази седмица, ако я признаят, понеже тя е правена преди време, но поради идеята за изненадата не е показвана никъде досега.


А сега да представя и другите орисници:

Нана, която ориса името Венко, да му носи много късмет и да отваря за него всяка врата:


 Гери /Блещучка/, която пожелава на малък Венко голям просперитет: Билба, която му пожелава да порасне голям и силен, че пуловера на татко да му стане съвсем по мярка:Рони , която го орисва на весело и безгрижно детство:


Арабела - пожелава му дълги, приятни и освежаващи разходки заедно с мама Катя:


И чудесната картичка на Теди /Чигес/, която орисва малкия Венко да бъде съпроводен с късмет през целия си живот:


Ето ги и всичките картички на куп:


Много се забавляхме докато подготвяхме тази изненада! И наистина от  все сърце пожелаваме на малкия Венко и мама Катя само най-прекрасни неща!

6 Comments:

Creative said...

Да е жив и здрав малкият Венко и много да радва мама Катя! А картичките са толкова умиляващи и прекрасни! Браво на всички феи със златни ръце!

Le said...

Страхотни сте, Орисници!

miona said...

Страхотна идея, момичета! Браво за приятната изненада, която сте поднесли!

Nana said...

Всички картички са чудесни, обаче, Ели, твоята ми е любима. :)

chiges said...

И на мен, и на мен :D
Чудесни са всички, но твоите животинки са страхотни!

katiaid said...

Благодаря Ви Момичета :)) ТовА БЕШЕ страхотна изненада оставила съм си всичките картички на видимо место и винаги като мина им се възхищавам !!!!!