24.06.2010 г.

За майките, изпитите и трудната тинейджърска възраст

Ако се чудите къде се губя напоследък, да ви кажа - затънала съм в тинейджърски капризи, бебешки лудории, разни служебни ангажименти, разбира се купища домакински задължения и най-важното - кандидат-гимназистка майчина треска. Направо съм на път да се запиша и аз на уроци по рисуване - терминологията я понаучих малко, сега остава само да придобия и нужните умения... Да не говорим, че по цели нощи сънувам постановки, щрихи и колонни сенки, полутонове и какви ли не още щуротии...А през деня, когато ми остане малко време да си събера мислите, започват притесненията как ли ще мине изпита, какви ли ще са резултатите... А милият мамин тинейджър, хич и не мисли по тези въпроси. Сяда, надрасква нещо набързо и все навън го влече, или скайп търси. Ето една от последните му рисунки:




Аз искам да седи все с молива в ръка, с поглед вперен в постановката и имаме големи пререкания по този въпрос. Сигурно прекалявам. Но само времето ще покаже кой крив и кой прав. На 27-ми е важният ИЗПИТ.
Стискайте ни палци! 

8 Comments:

Nana said...

Стискаме, Ели!
Не го мисли изпита, ще мине и замине. Гого ще се престави блестящо.
Целувки

Addii said...

стискаме палци и да ти кажа имам усещането,че ще го приемат в желаната паралелка твоя син,не се притеснявай

krechi said...

Дано всичко мине добре. Ще стискам палци!

Много хубаво рисува!

Irena said...

Желая му успех на изпита!
И не се притеснявай прекалено, всичко ще мине и то добре.
Желая ти хубав ден!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

И аз се включвам активно в стискането на палци, Ели! Желая много късмет и удовлетворение! Всичко ще е както ти искаш, не го мисли!Хубав и слънчев ден и много усмивки! Поздрави: Дани!

Rony said...

И аз вече стискам палци!!! Това е то майчини трепети :) но колкото и да е голямо напрежението, има една такова приятно чуство :) детето ще се справи!!! Гуш {} {} {}

Chiges said...

Стискам палци, Ели! Много ти е талантлив момъка, не се притеснявай, ще се справи :).

Charming Imperfections said...

Успех на малкия (въпреки, че с него имаме 1 год. разлика)! Като гледам добре се справя :) Но според мен трябва малко да засили светлосенките в средата на композицията, съвсем лекинко. Иначе конусът и цилиндърът са много добре. Струва ми се, че кубът под конуса нещо не е както трябва. Мале колко критика :D Сега да не вземеш да се притесняваш от коментара, няма защо :) Това моето вече си е изкривяване. Но знам какво му е на синът ти - да рисуваш некви "глупости" докато времето е перфектно :) Но на изпита всичко си идва на мястото, споко. Няма нужда да се притесняваш :) И знай , че каквото и да стане е за добро, важното е детето да е здраво и щастливо :)

PS.всяка комисия е с различни изисквания, така че критици колкото искаш :)