26.05.2010 г.

Честит 24 май!

   Поздрав за моя много специална приятелка, директор на детска градина - истински просветител с възрожденски дух, която нерядко загърбва личните си проблеми и интереси, за да подпомогне развитието на предучилищното възпитание във всичките му аспекти!













 







     Тази картичка отива и при Картичкофуриите и чудесното предизвикателство на Дани "За буквите".


 Нейните цветни фантазии определено ме вдъхновиха!


   Честит празник, макар и с малко закъснение, на всички просветители и творци, които са в основата на новото, на красивото, на прогреса! Нека всеки от вас да получава нужното уважение и признание за труда си! 

14.05.2010 г.

Нов проект

Един нов, дълго подготвян проект вече има своята реализация!
Всичко започна с това, че мама ме научи да плета прекрасни цветя на една игла, след това направих картичка с тези цветенца и тя много се хареса... Грета подхвърли, че би й се искало да има от къде да си купи подобни цветя и ...





















ето - вече можете да ги намерите в Hobbisimo



Това е български магазин, рай за любителите на скрапбук и картичкоправене, който подкрепя всяка нова инициатива! Нели, благодаря за подкрепата!

По повод това ново начало моето местенце се сдоби и с нови "дрешки" - тук е мястото да благодаря на Деси, която ми помогна да се справим с непокорния характер  на блога, който упорито отказваше да се "преоблече". Всеки, който поддържа блог, знае добре за какво говоря ;)
Има и още една изненада - всеки, на който моите плетени елементи са се харесали, може да изпробва късмета си и да се сдобие съвсем безплатно със страхотен комплект! Това може да стане ако вземе участие в тазседмичното предизвикателство на Картичкофуриите. А каква е темата ... хи-хи, аз знам, но няма да ви кажа :) Бързо отивайте да проверите и вадете материалите. С нетърпение очаквам новите ви проекти!

А от мен очаквайте скоро нови предложения как да използвате във вашите проекти плетените декорации и нови попълнения на колекцията.

Пожелавам на всички приятен ден и нека се сбъдват мечтите ви!