16.03.2010 г.

Врани Неразбрани - Що е то?

Врани Неразбрани е име, което много отдавна съм си избрала за моите проекти. Всичко започна с едни черни, рошави птици, кацнали на дамски потник. Когато ги видях и знаех, че съдбата ми ще е свързана с тях по някакъв начин. С помощта на една талантлива художничка, те получиха нова прическа и нов вид - станаха моите врани! Името Врани Неразбрани така им прилегна - то е плод на творческата фантазия на мой любим детски автор Дора Габе. Изминаха няколко години от тогава. Те само срамежливо се оглеждаха и чакаха да дойде техния миг. Ето го и подходящия момент. Представям моите Врани Неразбрани в обществото и се надявам да ви харесат, а на мен да донесат много късмет!



Засега ще ви отведат към моята Детска АРТ Работилничка, а за в бъдеще кой знае?! Може би имат и по-големи планове ;)

7 Comments:

Биляна said...

Искрено желая успех на тези твои врани неразбрани! Споделям напълно тази твоя мечта-моето хоби всъщност тръгна от там, че се опитвах да занимавам сина си и двамата племенника. Е те не се зарибиха, но пък аз...

И дано отведат далече, далече...

Chiges said...

Успешен старт и от мен! Големи са сладурки :).
Много се радвам на това твое начинание и ще следя с интерес :).

krechi said...

Много са шик тия Врани! Успешни творчески проекти! Ще следя за нещо ново а Работилничката! Миналата година моя син/ тогава беше на 6,4 г./ направи много хубава картина върху домашен пластелин . Идеята е от Крокотак. Ще я кача в блога ми.

Addii said...

Успешен старт и от мен!

Вили said...

Успешен старт и от мен!
Нека прекрасните ви идеи никога не спират!

Anniesartbook said...

Успех!!! Големи са сладурани враните! :-) Само не знам дали ще останат неразбрани, защото едва ли има някой неразбрал, че имаш талант!
Искрено ти желая да е сбъднат мечтите ти в компанията на тези врани!

арт_мама said...

Благодаря ви, трогнахте ме!