27.02.2010 г.

Време е за кафе, мамо!

Един интересен начин да покажем на мама, колко я обичаме - да й осигурим чаша от любимото й ароматно кафе и свободно време, за да му се наслади! Това е моето предложение за 8-ми март, който за мен е не толкова празник на жената, колкото празник на Майката:


И понеже децата най-много се вълнуват от предстоящия празник на мама, в Детската АРТ Работилничка цялата следваща седмица ще е посветена на изработването на подарък за Нея. Освен това обявяваме и конкурс на тази тема - целта е вкъщи всички да усетят тяхното вълнение и да им помогнат в осъществяването на идеите им. А ние, ръководителите на Работилничката,  ще се радваме да видим какво са направили и с огромно удоволствие ще ги наградим с прекрасни награди :) Вълнувам се много! Този комплект, освен, че е подарък за моята майка, която много, много обичам, ще послужи и за вдъхновение на малките палаваници и техните помощници ;)

 

Ето няколко детайла от кутийката, в която са скрити  вкусни лакомства и пакет ароматно кафе. И на всички, които ще се подразнят от ръчния надпис, ще кажа, че по този начин предавам с по-голяма сила топлината и всички емоции, които валгам при правенето на този специален подарък. Признавам, че разпечатаните надписи, особено с огромното разнообразие от шрифтове, изглеждат далеч по-добре. Но понякога има и изключения - е този случай е точно такъв!

 

 Много ми се искаше да направя този комплект за предизвикателството на Шуши и Картичкофуриите - баз дизайнерски хартии, но подходящото свободно време се появи в по-късен момент. Това беше истинско предизвикателство за мен, тъй като аз съм човек, който се радва на шаренкото;) и малко изневерих на себе си, но все пак съм доволна от резултата. Дано и на мама да й хареса!

 

Обичам те, мамо!  

10 Comments:

Ваня said...

Ооо , Ели страхотен начин за изразяване на обичта ти към МАМА.Защо ли и мен не ме зарадва някой с такъв подарък.

danka said...

Страхотен подарък за всеки , не само за мама!Аз също бих са зарадвала на него! Няма начин да не ти се допие кафе - много ефектно, стилно и интересно изработено! Възхищавам се! Отивам да си направя кафе!!!

Chiges said...

Много мил подарък си приготвила за твоята майка :). А картичката ми харесва много- тези цветове и материи са много хубави.

арт_мама said...

Благодаря ви,момичета!Ваня,пожелавам ти да се похвалиш с някой изненадващо прекрасен подарък в скоро време :) Данка, да ти е сладко!

Addii said...

страхотен е подаръка!много много ми хареса!

Greta said...

Очарована съм от този изискан подарък и съм убедена,че и Мама ще е!Много добре си подбрала всеки един детайл!

Unknown said...

Прекрасна идея! А изпълнението е невероятно и много вдъхновяващо!

Ivolina said...

Чудесен комплект си създала. Много ми харесват и цветовете и материите, които си използвала. Сигурна съм, че майка ти ще бъде очарована.

~Gery~ said...

Ох, засрамих се :) Аз съм до никъде с картичките за мамите - на мойто и на милото.. Трябва да се взема в ръце!
Ели, чудна е идеята ти, а реализацията е страхотна! :)

Augusta said...

Страхотен подарък. Това е любимата ми комбинация от натурално кафяво и електриково синьо.