9.02.2010 г.

Нещо различно

Моята картичка за цветното  предизвикателство на Картичкофуриите

 

Много отдавна исках да направя картичка с квилинг елементи. Ето я и нея. Но да ви кажа, беше ми трудно. Навиването на елементите, лепенето, оформянето - всичко това ми отне много време. Освен това си порязах пръста при рязането на лентичките. Останалите ми здрави пръсти хич не ме слушаха... И от една грандиозна идея осъществих само малка част. Разбрах нещо важно - квилингът не е за мен! Все повече започвам да ценя всичко, което правят момичетата, занимаващи се основно с този вид изкуство.

 
В крайна сметка обаче се получи една доста интересна картичка - харесвам си я :). Тук е момента да благодаря на Деси за интересните цветове, които е избрала за цветното предизвикателство на Картичкофуриите - провокира ме да направя неща,които иначе не бих направила :). Благодарности и за Рачето, която ми изпрати прекрасни пънчвани листенца без които картичката нямаше да е същата!

  

И понеже тази картичка е посветена на любовта, надявам се на 14 февруари да предаде своето любовно послание на някоя сладка девойка, която си е избрал моят голям син ;)

 

 Пожелавам и на вас много приятни изненади през седмицата на любовта!

6 Comments:

Nana said...

Wow, Ели, разкошна е! Чудесна композиция и избор на цветове.

Картичкофурии said...

Чудесна картичка Ели. Много елегантно съчетание на елементите.

Unknown said...

Разкошна е! Вече няколко пъти я гледам и не мога да откъсна очи. Много красиво се е получило цветето, а нюансите на синьото и росовото са перфектно подбрани.

Greta said...

Харесва ми цветовата комбинация, а квилинга в съчетание с голямата панделка изглежда прекрасно.

Chiges said...

Квилингът е страхотен! И цялостното съчетание на елементите много ми допада. Прекрасна е!

te4eto said...

Късничко се включвам, но по-добре късно. Радвам се, че пробва квилинг. Аз не се съмнявах, че ще ти се получи страхотно!