4.02.2010 г.

Съкровище

Днес съм толкова щастлива, че няма начин да не го споделя с всички - вече съм притежател на съкровище! Ето го:


Само можех да си мечтая да притежавам картичка на Нана. А сега не мога да повярвам, че това вече е факт! И то не каква да е картичка, а точно "претрупаната й картичка", по която направо се прехласнах  виртуално! Разгледайте блога й от край до край - ще видите фантастични творения, но няма съмнение, че най-прекрасното от тях е днес в моите ръце. Защото на живо е още по-красива! Не намирам думи, с които да я опиша... А, да, открих точната дума - тя е съвършена!
Нана, благодаря ти! Не просто ме накара да се усмихна, а направо полетях!


Ако някой ден започна да правя картички, като тази, то аз ще бъда много, много щастлива. Засега обаче ми е достатъчно да държа своето съкровище в ръце и да му се възхищавам!

 

Усмихнете се заедно с мен! 

7 Comments:

Rali said...

Уоу, наистина е прекрасна!
Имаш си наградка, ела на блогчето ми да си я вземеш:)

Anniesartbook said...

Имаш награда и при мен, благодаря ти!
http://artcraft.anniesartbook.com/2010/02/thank-you-for-inspiration.html

Nana said...

Ели, ако някога ми трябва фотограф за картичките, ти ще си първата на която ще се обадя! Чудесни снимки си направила и много точни с истинските цветове, нещо което на мен не ми се отдава.
Ще си призная, че не бях сигурна коя картичка да ти изпратя, но понеже исках наистина да те зарадвам, прегледах коментарите ти по всичко мое и реших, че това най-би ти харесало. Радвам се, че съм успяла да те зарадвам. Както сигурно вече си забелязала, ръбчетата се отлепят, заради брадсовете - позволявам ти да използваш магическото си лепило на тях! :)
Целувки от мен.

Ваня said...

Ели , благородно ти завиждам за притежанието!

Rony said...

Наистина страхотно съкровище, завид, завид :) И аз се радвам с теб!!!

Съни said...

Наистина е невероятна!!!!

арт_мама said...

Нана, щом съм написла, че картичката е съвършена, то тя наистина е такава и няма нужда от моето лепилце ;) Дефектът се е превърнал в ефект! Още не мога да й се нарадвам :)